10.09.2008

Beachvolley med sjeldent besøk fra Norge

Beachvolley på Pattaya Beach, Koh Lipe, var daglig kost. Etter en dag på sjøen var det deilig å svette litt i sanden med volleyball. En dag så jeg en gjeng på 5 gutter som lignet veldig på nordmenn. Jeg stilte meg opp i kø da de trengte en sjettemann.

Det viste seg at denne gjengen var like overrasket som meg for å finne andre nordmenn på denne lille øya. Den eneste nordmannen jeg hadde funnet her i nasjonalparken var fra Lillesand og han hadde jeg allerede blitt kjent med. Når disse gutta fant ut at jeg var norsk hev de seg bokstavelig over meg og klemte meg som om jeg allerede var kompis. En hyggeligere hilsen har jeg ikke vært ute for! Vi spilte beachvolley i flere timer og trivdes på lag og i selskap. Jeg fikk flashbacks til gode minner med kamerater hjemme og pratet en del med mine nye venner etter jobb.

De var opprinnelig ute og reiste for å titte på fugler. Jeg hadde aldri hørt om folk som reiste rundt for å se på fugler, men ble veldig fascinert. I Thailand derimot, hadde de litt ferie. De 5 staute brødrene (20-30 årsalderen) fra Landsverk i Norge var også kristne og hadde deltatt på KRIK hjemme i Norge. Ulikt de mange feste-backpackerne som kom hit, ble kvelden tilbringt med godt samhold, chips og cola. Dette var mer min gjeng. Siden vi delte samme livssyn diskuterte vi en del at jeg hadde god "forsikring" ved min side når jeg reiste alene rundt i verden. Troen var et viktig element i deres liv også, flere av dem var gift og hadde barn de savnet hjemme. De var her kun noen dager, men vi fikk noen gode samtaler og volleyballset.

Takk Landsverk brothers for et utrolig tilfeldig og hyggelig sammentreff :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar