10.09.2008

"Bestige" Singapores høyeste topp og Night Safari

Det er alltid deilig å komme seg ut av storbyer når det er opp mot 95% fuktighet og 35 varmgrader celsius i luften. Jeg og verten min, Keith, skulle opp til Singapors høyeste topp. Senere på dagen var vi med en CouchSurfing samling for å gå på natt safari i dyreparken.

Å bestige en topp på opp mot 200 meter er ikke en prestasjon i seg selv, men det er Singapors høyeste topp, og det må jo telle for noe. Vi vandret så og si hele veien opp i deilig temperatur med masse natur og høye trær rundt oss. Parken vi gikk i var vernet og det fantes aper og andre smådyr her. Dyrene var nok litt skremt av seg, siden asiatere ofte flykter til de grønne parkene i en ellers trafikkert og forurenset tilstedeværelse i storbyen. Landet Singapore er så godt som en stor by. Men en av de fineste og reneste i Asia sådan. Det føltes mer som en stor vesteuropeisk storby.


Til slutt på dagen var vi kommet i kontakt med andre backpackere og Singaporere gjennom CouchSurfing. Destinasjon var Singapore Zoo og Night Safari. Her ble jeg kjent med kanadiere, singaporere, kinesere, australiere m.m. Vi vandret langs fulgte stier og så mange forskjellige nattdyr, som for eksempel flaggermus, men også større dagaktive som tiger og orangutang. Etter Safari var vi og spiste indisk mat som finnes overalt i Asia. Smaker meget godt med masse forskjellig krydder og nan brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar