10.09.2008

Champions League finalen sammen med hostel ansatte i Sepilok

Champions League er for meg noe av det viktigste som skjer i fotball kretsen blant mine venner. Det er "hellig" å benke seg foran TV'en med gutta, chips, dip og cola. I år var jeg tilfeldigvis i Borneo jungelen på tiden finalen gikk og jeg måtte finne en reserveløsning. Jeg måtte finne "gutta" i jungelen, men chipsen og holiday dipen måtte jeg nok se tapt.

Wikipedia: Mesterligaen (UEFA Champions League) er en europeisk fotballturnering avholdt av UEFA årlig. Turneringen begynner på sensommeren og avsluttes i mai påfølgende år. Klubber som plasserer seg høyt nok i sine nasjonale fotballigaer får delta i turneringen. 22 av de 32 deltagende klubbene i gruppespillet er automatisk kvalifisert mens de resterende må gjennom kvalifisering.

Som Manchester United fan var dette en stor dag da finalen sto mellom Barcelona og United. Som mange andre i Asia var min nye gutta gjeng fans av United, et lag som er kommersielt sett størst her, de har vel ikke hørt om Barcelona engang? Jeg fikk se finalen, som gikk midt på natta i Sepilok, med de ansatte ved hostelet jeg bodde på. Jeg hadde forhandlet meg fram til at jeg kunne bli med, ettersom dette ikke var vanlig for "kundene" ved hostelet. Men det var lavsesong, og jeg var eneste kunde og jeg håpet de kunne gjøre et unntak. Det var jo ikke andre puber, utesteder eller til og med bygninger i mils omkrets uansett, så dette var mitt eneste håp. De forstod lite engelsk, men med litt forhandling, smil og tegnspråk ble vi enige. Vi skulle møtes i resepsjonen etter alarmen hadde klinget midt på natta.

Eneste bildet jeg har fra Sepilok. Her utenfor Orangutang senteret som kostet masse penger for å se på orangutanger som "kanskje" kom. De tok heller ikke kort da jeg skulle betale. Jeg kom aldri inn, gikk meg heller en tur rundt i området.

Vi gikk i andre enden av hostelet, midt i bekmørket, jungellydene flakket rundt meg. Jeg var spent og håper på United seier i natt. Jeg visste at gutta hjemme i Østerhus satt foran samme TV event. Jeg følte båndet! Kampen var intens spennende med mye nesten jubel og hopping av stolen. Men men, nederlaget så sin vei komme da Barcelona putta et, og så et andre mål. Vi hadde tapt 2-0. Jeg sov ikke godt denne natta.

Jeg som egentlig ville se dette:


Fikk heller se dette:Gratulerer med dagen som var Terje M.!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar