10.09.2008

Cruise med Dragonheart seilbåt og "firepois" på Karma bar

Jeg ble kjent med en kanadisk gjeng som styrte Karma Bar på Sunset beach, Koh Lipe. Vi var noen ganger her etter jobb for sosialisere og opptre med "firepois". Jeg fikk god kontakt med dem gjennom at jeg skulle hjelpe å lage en reklame video for deres seilbåt DragonHeart.

Baren lå litt borte fra "alt" på en egen langgrunn strand med nydelige koraller. På denne siden gikk solen ned på kveldingen, så dette er vel en av de mest romantiske plassene på Lipe. Jeg så at flere thailendere holdt på med "firepois" på strandbarene om kveldene. Jeg syntes dette så veldig vanskelig og farlig ut i starten, men det er bare en måte å finne ut om det stemte.

Wikipedia: Poi er en utøvelse der en ball eller baller er festet i en lengde på fleksibelt materiale, vanligvis kjetting, og blir holdt i hånden og svingt i sirkulære mønstre. Poi er en av de tradisjonelle scenekunstene til māori folket i New Zealand, og har utviklet seg til å bli brukt over hele verden som hobby, trening, eller performance sammen med sjonglering og andre former for objekt manipulasjon.

Jeg og Nan, min kollega på dykkesenteret, prøvde oss først med tennisballer i omkring 45 minutt til sammen. Dagen etter skulle vi prøve med flammer i endene, dyppet i diesel. Vi fikk lov å gjøre det hos våre venner på Karma Bar. Jeg var veldig spent. Litt nervøs for å dumme meg ut siden jeg hadde mye mindre erfaring enn thailenderne, men om man tenker slik hele tiden kommer man ikke langt i livet. Jeg hoppet i det, og du kan se hvordan det gikk på videoen under innlegget. Jeg holder fortsatt å med "firepois" og syns det er veldig spennende å utvikle seg, samtidig som det er god trening.


Under ligger også reklamevideoen for DragonHeart og hjemmesiden deres. Utmerket alternativ å reise rundt på i Andaman Sea med seilbåt, god thai mat, snorkling og siesta stemning. Seilbåten tilbyr for tiden turer rundt Phi Phi Islands.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar