10.09.2008

"Wonderland" i skogene av Malaysia

Jeg og Will tok bussen fra Kuala Lumpur til Alor Star (nord-vest kyst) for å komme oss til fergekaia for avreise til Langkawi. På veien, kanskje halvveis, våknet vi plutselig opp da bussen stoppet.

Vi hadde sovet i flere timer og var helt i ørska. Jeg hadde ingen anelse hvor vi var, ettersom søvnen hadde følt som dager på puta kunne vi like greit være i Kambodsja. Men vi gikk på utstiden og ble stående måpende. Vi var kommet til en magisk plass i skogen ved veien, som jeg ikke hadde forestilt meg fantes. Vi kalte det et skjult "Wonderland", det var mystiske trær med diverse farger og former som huset små utsalgshytter blant røttene. Jeg fikk flashback til alle fornøyelsesparker jeg hadde vært i der de har slike eventyrland. I utsalgshyttene solgte de syrlige, søte og smakfulle frukter i fleng. I Asia har man i tillegg søt og surt krydder på den oppkutta frukten som gir smaksløkene utfordringer.

Herlige smaker i Wonderland som jeg tror jeg aldri vil finne igjen siden alt føltes som en drøm og jeg var helt desorientert - Twilight Zone. Sovne på en buss i Malaysia du og, og se om du er like heldig og våkner opp i Wonderland.


Jeg venter på bussen på stasjonen i KLWill venter på bussen på stasjonen i KL

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar