24.06.2010

Les mine røverhistorier og reiseopplevelser!

Jeg hadde få planer da jeg dro til utlandet for et år i 08/09. Jeg skulle bruke hele perioden min i Asia, men endte opp i Egypt et halvt år. Jeg planla å dra innom de fleste land i Sør-Øst Asia utenom Thailand, men endte opp i sør Thailand et halvt år. 
Folk, snakk og spontanitet kan føre deg på de villeste veier og der har jeg vært, flere ganger. Les deg rundt i mine opplevelser på reisefot i mitt "dagbok-arkiv" med bilder. Sjekk meny på høyre side "MINE REISER". Kommenter gjerne på postene!

Jeg har lenge tenkt å legge ut mer blogging fra mine reiser siden internett tilgjengeligheten ikke var like god da jeg var i utlandet. Nå som jeg snart drar til utlandet igjen (juli - Australia) syns jeg det er fint at alt er på plass fra tidligere reiser.

De siste månedene fra jeg kom hjem har jeg skrevet ned en del, jeg har hentet stoff fra notis jeg skrev på reise og andre plasser jeg rablet ned noe. Noen historier tar for seg reisemål og andre historier handler om små opplevelser som jeg husker meget godt. God lesing!

For english, check out translation in right top menu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar