17.07.2010

Australia Perth!

Jeg ankom Perth litt over en time for sent (rundt kl. 09:00 i dag, 17 juli) pga regnsesong i Sor-Oest Asia, veldig fascinerende aa betrakte fra fly, torden og lyn. Jeg moette min husvert Christoph paa flyplassen som i dag har vist meg litt rundt i suburban Mount Pleasant hvor jeg skal bo. Det var fint vaer med straalende sol, men naa paa kvelden har jeg tatt i bruk fleece genser og er fortsatt litt chilly. I morgen skal han og familien jeg bor hos vise meg rundt i Fremantle, en mer urban og hipp plass i forhold til Perth gater. Mer blogg og bilder kommer saa fort jeg faar internett paa min egen Mac.

Jeg har det bra og trives! Skal kjope meg genser i morra. Og paa mandag starter Orientation Week paa universitetet :)

Mitt NYE telefonnr er +61 424 624 021

2 kommentarer:

 1. Hei,
  Har du fått nytt telefonnummer? Betyr det at jeg ikke vil ha mulighet til å "feilringe" deg igjen.
  Høres spennende ut med et opphold i Australia. Jeg vil følge med deg herfra.
  Åge

  SvarSlett
 2. Telefonnummer lagret! og jeg har blitt en follower :) gleder meg til bilder fra Perth downtown :) ha en fisefin dag kjetil :) vi får skypes når du får internett på macen :)

  SvarSlett