04.08.2010

Hang loose Aussie style!

Jeg har kjøpt mitt første surfebrett! Et fish 6.4 foot brett.

Klokka er nå 6 på morran, fredag, og jeg sitter og venter på surfegjengen min som skal plukke meg opp for å dra til Scarborough Beach. Surfe før skole, det passer greit det. Koble litt ut når alle andre sover, folk i både Australia og Norge. Jeg trives best i vannet, under eller på bølgene. Varmt vann, våtdrakt som sliter på den tørre halsen. Ser fram til våtdrakt skille...

Surfing er min nye hobby, jeg liker tydeligvis vannaktiviteter, nå har jeg jo surf, wake, scuba og kite utstyr. Men i Perth er ikke surfen som den skulle vært for å avansere seg. Bølgene bryter raskt og lager ikke kurven man skulle hatt, men et morrasurf er deilig uansett. Vi kan dra til Margareth River noen timer sør for å komme til skikkelige bølger..


2 kommentarer:

  1. Love the pic! ;) ghis xox

    SvarSlett
  2. Gratz!! Liker det!! Legg ut noen fete bilder når du rir stormen da!

    SvarSlett