27.08.2010

Fenomenet "Study Free Week"

Jeg nærmer meg første "Study Free Week" (neste uke) hvor man ikke har fri fra studiene, men det er tid for å ta igjen alt som ikke har blitt gjort og begynne på det som kommer. Jeg har en essay innlevering, en presentasjon av filmen "Stroszek" og journaler å skrive, pluss pluss. En del å gjøre, men premien etter alt er ferdig er en mulig roadtrip oppover kysten for å dykke, surfe og longboarde. Alt utstyret er på plass utenom dykke BCD, tank og vekter. Men forholdene er maksimale, vi må bare komme oss ut i den friske, tørre eukalyptus-sjø-bris lufta :)

1 kommentar:

  1. Hola guapo!
    Du er flink. :) Og jeg er glad for at du har det så bra. Jeg har lyst til å besøke deg, jeg!
    Vi planlegger utflukt til jungelen til helgen. :) Wiiii!!! :)

    SvarSlett