08.08.2010

Slakk line i lunsjen

Jeg prøvde å laste opp bilde "live" mens vi gikk på slakk line i lunsjen på Curtin, men med den internetten vi har her nede var det praktisk talt umulig. Jeg har tilgang på 1gb i måneden på uni, og da går det ikke an å laste opp bilder, eller bilde! Men, vi gikk på slakk line i gode 3 timer, litt lang lunsj. Vi skulka ikke, men jeg er så heldig å ha studiedager på torsdag og fredag. Og første uka var mye intro forelesninger til fagene, så ikke mye å gjøre utenom å skrive journaler til noen av fagene. Helgen har gått til surfing surfing surfing :) 

Her går jeg og Rune på slakk line utenfor biblioteket

2 kommentarer:

  1. Åååå....gjett om du koser deg da. :) Ser virkelig ut som du har "the time of your life". Jeg liker det! :)

    SvarSlett
  2. Må innrømme at jeg misunner deg, Kjetil. Du får i allefall noen gode fortellinger du kan fortelle barnebarn når du blir gammel. Blir nok et litt mer internasjonalt preg enn hva vi er vant til... Fortsatt masse lykke til med skole og livet "down-under". Hilsen familien på 4 på Vik

    SvarSlett