07.09.2010

Kaldt inne, varmt ute

Jeg har solgt kameraet mitt siden jeg kjøper et nytt et med HD video opptak, derfor blir det ikke bilder i denne posten. Espen Andrè, jeg håper du leser posten allikevel :)

Studiefri uke behandlet meg pent, jeg fikk gjort en del lekser samt noen kommende innleveringer, alt er på gli, selv om september er den hardeste måneden med skole. Da setter jeg ekstra pris på en skype samtale utover kvelden fra Norge! Ring meg før 17:00 norsk tid. Har du ikke Skype? Det er gratis, gå inn på:
http://www.skype.com/intl/no/home

Utenom lekser var jeg og Markus i Perth Zoo, en dyrehage for blant annet utsatte dyr og flere hjelpeprosjekter for utrydningstruede arter. Veldig interessant ettersom alle andre dyrehager er fengsel for dyr. Her fant vi dyr som ikke kunne kalrt seg i vill natur, men de trenes tilbake til sitt naturlige element.
Jeg har longboardet en del, siden jeg har brukt opp et helt ukesbudsjett på fjøla. Jeg kjenner at svingene er lettere i høyere fart, men det er også mye dårlig asfalt i sidegatene i Perth.

Det blir mye film, hvertfall hver dag. Og denne uka fikk jeg lasta ned alt manglende og nytt Entourage til stor fornøyelse for barna i stua! Det blir daglig sett film hjemme hos Markus siden han har koseligst stue, samboere, kjøkken og atmosfære. Det er også veldig deilig å sette seg ut i sola når den er på topp, cirka 21 grader og giftige edderkopper under stolene. Lun stemning i East Victoria Park.

Jeg og Rune var og dykket på søndag. Vi sto opp kl.05:00 for et tidlig morra dykk med båt utenfor Hillary Harbour. Vi så en sjelden og pen Woobegong hai i en hule. Dette var et dypdykk på Rune's Advanced dykkerkurs som jeg kjører med han. Vrakdykket tok vi i Rockinghamm. Flyvrak, sjøhester, blekksprut, svamper, koraller og en del fisk, grei sikt. En nydelig dag, og klokka var bare formiddag når vi var ferdig. Jeg dro hjem til Rune og Markus og slappet av med et par filmer og spaghetti med pesto saus a la K :)

Denne uka er det skole nesten hele døgnet. Vi skal delta på 3års studenters filmprosjekter, være statister. I tillegg lager vi en egen kortfilm, gruppe på 4, regissør fra Danmark, skuespiller fra Australia, editor fra Norge (Markus) og meg som kameraoperatør. God stemning på settet!

Forresten betyr tittelen at det er kaldt inne i huset og varmt ute. Alle hus er bygd opp av betong og murstein, derfor er det alltid kaldt inne, det får meg til å ta på bukse og genser på en solskinnsdag. Husets vegger lurer meg.. Vinter er som sommer :)

Bilde av Ghislene Goh

2 kommentarer:

 1. Sweet sweet med loangboard. men har dere noen bakker i det hele tatt der som er mulig å få noen hastigheter på. ser rimelig flatt ut. men loangboard er uansett chill. btw ser ut som du også har det realtivt chill. filmskole ass. artige studiedager kan jeg tenke.

  oslo har blitt kalt så rømmer til grimstad for helga skal ha bursdagsselskap for knut. et overraskelseselskap om 5 timer så håper han ikkje er så mye inne på bloggen din. og hvis du er Knut så har du aldri sett dette og hold deg i Grimstad i kveld!

  SvarSlett
 2. Rimelig flatt, det stemmer! Men mye lune flater :) Langs laaaange strender f.eks. Noen bakker her og der, litt sånn gatebakker som i San Francisco.

  Det er veldig artige skoledager her, men ikke relativt chill egentlig. Siden vi har så mye sommerferie (5.nov til 28.feb) så er det masse skole når det først er skole! I tillegg har vi ikke eksamen så det blir mye innleveringer! Men moro er det, helt klart :) :)

  Skulle gjerne vært med på overraskelsespæty!

  SvarSlett