04.11.2010

Mye som skjer i november

Om 8 dager er jeg ferdig med alle innleveringer, til og med kortfilmen Restare Uniti. Men, vi skal redigere en mer gjennomfoert versjon for visning paa festivaler og saa videre, saa vi kommer til aa bruke en del av fritida vaar paa den senere. Foelg med paa websiden her: Restare Uniti.

Jeg har ogsaa byttet ut Nikon D60 kameraet mitt med det nyeste HDSLR kameraet til Canon, 60D. Dette har full HD opptak i video og kan recorde 60bilder i sekundet. Skal proeve aa bruke dette mest mulig gjennom uni og andre prosjekter paa fritiden. Gleder meg ogsaa til aa ta mange bilder igjen, spesielt paa den 2mnd lange Indonesia+Indokina turen vaar i desember-februar.

Til soendag, 7nov, skal jeg for foerste gang ut mot Rottnest Island utenfor Perth. Dette er en liten "tropisk" ferieoey som innehar de beste dykke spots i Perth. Jeg og Rune tenkte oss en tur under vann utenfor oeya, haapefulle paa jakt etter hai! Dette blir ogsaa et av de siste dykkene i hans Advanced kurs som jeg instruerer i. Jeg faar abstinenser om jeg ikke kommer meg under vann igjen snart, 2 maaneder siden sist!

Naar ferien starter er det sus og dus under de i de fake palmene i Perth. Dagene haaper jeg skal bestaa av surfing, snorkling, dykking, planlegge Asia tur, longboarding, BBQ, kino, roadtrips, lage kortfilmer, gymme, slakk line, fotball og noen nye aktiviteter. Som for eksempel har jeg alltid hatt lyst aa laere kiting, siden jeg er saa heldig aa ha faatt tak i utstyret hjemme. Jeg har lyst aa dra soerover og cagedive med hvithai. Ellers, alltids aapent for noe nytt sprell! Forslag?

The picture is from the set of Restare Uniti. It`s me (just if you didn`t recognize me), Uncle Phill and Markus.

Photo by Cathrine A. Formoe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar