16.12.2010

Avreise i dag!

Jeg har pakket sekken, flyttet ut av huset, betalt semesteravgift og satt opp timeplanen for neste år, gitt surfebrettet mitt Gerinimo en siste finpuss, ordna sommersveisen, spist opp matlageret og fått siste lønning fra staten. Jeg er klar for reise!

Avgang i kveld klokka 20:00 fra Perth, til Bali (Denpasar). Der vil vi møte Maria og Anders på flyplassen, som allerede sitter på flyet fra Norge nå. De er vel over Midtøsten en plass tenker jeg.

!!! MEN, det er en liten forandring i planene som kom overraskende på kanten. Komodo cruiset vårt er kansellert pga været. De har meldt 3-5m høye bølger og det stopper oss dessverre. Veldig bittert ettersom vi alle har gledet oss til det. Så, vi får se hva vi kan finne på rundt Bali og Lombok inntil Mount Rinjani som vi skal begynne å gå opp på onsdag den 22.Des. Kanskje en god oppladning under palmene på Gili Islands hadde passet oss, hvem vet? Det vi må ta til takke med er at i noen av områdene vi reiser er det regnsesong til tider. Synd den kom til vestkysten av Flores akkurat nå! (Om dere ser dette før dere kommer frem Maria og Anders, brainstorm litt hva vi kan gjøre, jeg har noen forslag, utrolig dårlig nyhet btw)

Jeg tenker tilbake på forrige gang jeg backpacka i Sør-Øst Asia og hvor mye jeg gledet meg. Da visste jeg hvertfall ikke hva jeg skulle.

Meg og Will på flyplassen i Cairo (Des 2008)

Meg og Will på flyplassen i Cairo (Des 2008)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar