14.12.2010

Kun dager igjen

Noen av oss starter turen i morra, noen andre dagen etter. Vi møtes alle 4 på Bali på torsdag kveld. Meg, Markus, Maria og Anders. Dette har jeg gledet meg til lenge, være på reisefot igjen, en dag av gangen, nye eventyr rundt hvert hjørne, ingen pc eller telefon og ikke minst herlige reisepartnere!

De siste dagene i Perth før backpackingstur går med til siste touch på kortfilmen vår Restare Uniti som skal sendes til en del filmfestivaler. I tillegg må jeg flytte ut før jeg drar og pakke sekken. Når vi kommer hjem til Perth skal vi lete etter nytt hus å bo i, blir mest sannsynlig rundt campus en plass slik vi bor nå, 10min gange fra Curtin. Jeg har også fått den nyeste utgaven av Rough Guides South-East Asia on a budget som jeg har fordypet meg i og funnet litt ekstra spennende aktiviteter vi kan gjøre en route. Derfor har jeg oppdatert budsjett og lagt opp litt flere forslag langs ruten. Jeg har også kontaktet en del folk via CouchSurfing som gjerne vil tilby oss tak over hodet. Dette konseptet er helt fantastisk. Folk tar deg inn i sitt hus, uten betaling, og man får oppleve plassen på en helt annen måte. Som oftest er det lokale man bor oss og da kan man fort kjenne på lokal kultur og mat slik jeg har fått erfare tidligere. Vi skal surfe på sofaen til folk i Ho Chi Minh City, Laos og Kambodsja. I Phuket skal vi bo hos min gode venn Nan som jeg jobbet sammen med som dykkeguide da jeg bodde i Thailand sist. Veldig takknemlig for individer og familier som åpner huset sitt for oss reisende. Jeg skal definitivt åpne mitt neste hus i Perth for couchsurfere! Velkommen alle som en!

Siste oppdatering på ruta er jo som tidligere skrevet at vi skal til Flores og ikke Java i Indonesia pga natur katastrofeområder. Derfor flyr vi fra Bali til Flores (Labuan Bajo) den 18.desember.

Med mitt nye Canon 60D kamera og ny zoom linse (Sigma 70-300 F4-5.6) kommer det mange fine bilder etterhvert som turen utarter seg. Følg med langs reisen og kommenter gjerne :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar