03.12.2010

Nedtelling til tur

Nå er det kun 2 uker igjen før vi drar til Sør-Øst Asia og blir der i to måneder. Det kommer til å bli helt utenom det vanlige, magisk og inspirerende. Vi skal finne på masse moro, og sikkert oppleve noe som ikke er så moro. Men vi skal gjøre masse nytt, se ting vi ikke visste fantes, spise noe man ikke burde spise og ta mange utfordringer sammen. You only live once!

Som sagt er jeg veldig heldig å få med meg noen reisepartnere. Markus og Maria er de to som blir med på hele ruta, derfor blogger de også her på min reiseblogg med egen profil. Se fram til mange artige blogginnlegg fra alle oss tre, og kommenter VELDIG gjerne.

Når jeg er mye i utlandet får jeg ikke sett venner og familie hjemme så mye som jeg skulle ønske, og savner dere selvfølgelig. Om dere kommenterer på det som skrives føler jeg at det er noen der ute som leser og det føles nesten som en hyggelig klem, eller et "lite vennskabelig dytt". Så føl fri til å kommentere, det er verdsatt!

Photo by Espen Knoph
Koser meg på BBQ med norske venner

Photo by Lise Eide Wold
Enda en BBQ, liker meg som BBQ Chef
(f.v.) Ane, Stig, Espen og meg

Photo by Espen Knoph
Vrakdykking i Rockingham
(f.v.) Meg, Lise og Rune

1 kommentar:

  1. Jeg leser (nesten) alle poster! Gå til verdens ende og fortell meg hvordan det var der :)

    SvarSlett