06.01.2011

One night (eller 5 dager) in Bangkok

Vi har ankommet Bangkok Thailand! Nytt telefonnummer: +66 849 351 956. 


Vi ble mott av onkel Svein (til Markus) paa flyplassen i gaar (5.jan) rundt 5 tiden litt forsinket. Utrolig hyggelig aa faa besoke litt familie til noen av oss og faa en litt annerledes tilvaerelse enn backpackerlivet i svette og hostel. Hos familien Hermansen ble vi innlosjert i deres egen leilighet i sentrum, det fineste vi har oppholdt og sovt i paa lang tid. Som hotell for oss i forhold til hva vi tidligere har bodd i. Morrakåpe, badebasseng, kokk og sjåfør. Et innblikk i hvordan det er å jobbe som nordmenn i en av Asia's travleste byer, sysselsetting er et viktig prinsipp. Vi har det godt og er veldig takknemlige for å bli her i noen dager. Familien til Markus er ekstremt hyggelige og Svein forteller masse som introduserer oss til Asia og Thailand, spennende opphold!

I dag har vi vært på longtail båttur langs elvene i Bangkok. Vi fikk se masse lokal befolkning og bygninger, kjempevaraner og fattigdom. Ordentlig fint å oppleve "litt utenom" vanlige turistattraksjoner, spesielt med lokale onkel Svein som kaptein. Vi blir her til 9.jan da vi tar flyet videre til Ho Chi Minh City i Vietnam hvor vi blir mottat av en lokal familie og skal bo hos dem de første dagene der. Imens svinger Svein oss rundt i Bangkok's gater og markeder. Skreddersydd dress og massasje står også på programmet, ikke no' problem sier lagfører Svein!

Even (fetter til Markus), Markus, Maria og onkel Svein1 kommentar:

  1. Broren til onkel Svein6. januar 2011 kl. 17:54

    Jeg regnet med at Svein ville ta godt i mot dere, og det virker sånn! Ha noen fine dager i Bangok. Selv besøker jeg Svein i april etter først å ha vært i Perth.

    SvarSlett