23.04.2011

Australia


Rundt starten av oktober setter jeg kursen til "The land down under", først og fremst for å besøke min bror i Perth.


Neste land er Australia!

Land: Australia
Hovedstad: Canberra
Areal: Rangert som nr.6 i verden; 7,6 mill km² 
Befolkning: Ca 21,5 millioner
Plan i Australia: Treffe Kjetil og Mel, Papsen og Mamsen og surfe..

Her ser dere litt av det Australia har å by på!

Så kan du høre på denne sangen videre..

Jeg antar at jeg kommer til Australia rundt starten av oktober. Kjetil som studerer film og TV i Perth avslutter skolen rundt 17.oktober, og planen blir nok å være der rundt da - om ikke en uke eller to før. Vi kommer nok til å være i Perth mesteparten av oppholdet i Australia, kan bli spennende å være et par uker i "verdens mest isolerte by" og "verdens nest mest forblåste by"!


Perth er med 1,5 millioner innbyggere Australias fjerde største by og hovedbyen i det vestlige Australia. Faktisk bor tre fjerdedeler av alle innbyggerne i det vestlige Australia i Perth. Resten av området er mer eller mindre gold ødemark.
Man skal ikke undervurdere Perth. Byen er en av de hurtigst voksende australske storbyer preget av dynamikk og selvtillit. Når det er sagt, så er byen sett fra en turists ståsted ikke den mest spennende by å besøke. Men opplandet byr på flere interessante lokaliteter.
Regner med at jeg får sett en del av hverdagen til min bror og hvordan det kan være å studere i Australia. Da får jeg nok også hilst på Mél, dama til min bror. Ellers kommer nok mange dager, forhåpentligvis, til å bli fylt med litt surfing! Perth er et mekka for surfe-entusiaster, så alt ligger til rette for å lære surfing her! 

Rundt 17.oktober kommer også mine foreldre ned til Perth. De kommer først og fremst ned for å få med seg skoleavslutning til min bror, samt en 3 ukers ferie i Australia, Malaysia og Thailand. Det her blir nok et høydepunkt på turen, å få treffe noen kjente ansikter igjen etter rundt 3 måneder på reisefot. Etter en uke eller to i Perth går nok turen videre til Sør-øst Asia med familien et par uker. Klaffer alt maksimalt blir Kjetil og kanskje Mél med videre på eventyr, vi får se hvor vi ender opp!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar