16.05.2011

Coming to Norway!

Det er fantastiske dager her i Perth for tiden fordi semesteret begynner å ta slutt! Det skal bli deilig med 1,5 mnd ferie (fryktelig til ferie de gir oss her nede) som jeg skal bruke i Europa!

Først en uke i Sveits sammen med min kjære, deretter nesten en måned i Grimstad. I min hjemby har jeg også fått muligheten til å vise kortfilmen vår 'Restare Uniti' på Kortfilmfestivalen den 16 Juni klokka 23:00. Møt opp på Kulturhuset da :)

Den 12 Juli er jeg tilbake i Perth hvor jeg skal ta fatt på siste semester av min bachelor i Film og TV. Gleder meg umåtelig til å være litt "friere". Hva som skjer etter dette er svært uvisst, men jeg skal hvertfall reise rundt i Perth og Sør-Øst Asia noen uker sammen med mine foreldre, Mads og dama. Kanskje min egen familie skal få hilse på min chao-le familie i Thailand! Gleder meg masse, spesielt til å se bruttern også reise på egenhånd. Les bloggen hans her: http://mhastrup.blogspot.com/

Når jeg kommer tilbake fra min Europa turné vil jeg gjerne skrive noen historier fra min tidligere reise i vinter, Indonesia-Vietnam-Laos-Kambodsja-Thailand-Malaysia. Har også mange bilder jeg vil dele, men har ikke stor tid til dette før senere. Håper du vil lese litt :)

Ses i Norge folkens!

1 kommentar: