28.06.2011

En uke i Malta!

Da er jeg klar for å varme opp reisefoten og setter meg på flyet til Malta - årets andre utenlandstur, og siste tur før den store reisen! Vi er 13 venner som reiser ned og har blant annet leid en privat leilighet. 


En uke i Malta står nå på programmet. Vi har funnet en lekker penthouse leilighet på taket av et leilighetsbygg i en sjarmerende fiskerlandsby, sør-øst på Malta.  Stedet heter Marsascala. Vi er hele 13 stk som reiser ned for å virkelig leve det gode liv. Jeg har ikke tenkt å ligge på latsiden på ferien og kommer blant annet til å utvide dykkersertifikatet mitt til et Advanced sertifikat. To dager går til dette. 

En annen dag hiver jeg, og sikkert en del andre, meg på en scooter og utforsker øyen, kanskje finner jeg meg et lite, bortgjemt paradis?

Et annet mål med turen er å få til en utflukt til snorkle- og badeparadiset Blue Lagoon på Comino Island. Bildet fra toppen er fra Blue Lagoon og et mer typisk postkortmotiv skal man lete lenge etter!

Ellers går nok dagene til å slappe av i lag med gode venner, spise god lokal mat, smake/sanse og oppleve nye ting!

Se bilder og info fra leiligheten vi skal leie her!

Bon voyage!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar