14.07.2011

Ankommet Perth

Med en time forsinkelse fra Singapore ankom vi Perth i 2-3 tiden natt til torsdag.

 Huset vårt i Perth
Qantas imponerte veldig som flyselskap, mye på grunn av god kvalitet på headset, utvalg av filmer, den beste flymaten jeg har smakt til nå (jeg valgte portugisisk biff m/ris, sprø salat, ost&kjeks, sjokolade mousse og ingefær øl). Gitaren til Markus kom trygt fram og nå sitter jeg hjemme i 1/1 Holder street igjen. Veldig vemodig å forlate familie, venner og kjæreste igjen men samtidig veldig spennende ettersom jeg er ferdig på universitetet om 3 måneder og da blir jeg møtt av familie og kjæreste her nede.

Veldig kaldt her på natta forresten, sitter og fryser i vårt betong hus i 11C.

4 kommentarer:

 1. Hva gjør du når du er ferdig på universitetet? Kommer du tilbake til Norge da, eller har du andre planer ;-)?

  SvarSlett
 2. Ikke så mye planer til neste år, utenom at jeg og dama skal bli samboere...igjen :) Rett etter uni drar jeg og familien sammen (etter å ha vært i Perth en uke) til Malaysia hvor vi møter Mél, så en uke der så en uke i Thailand. Så drar mamma, pappa og Preben til Norge og jeg, Mél og Mads drar rundt i Sør-Øst Asia. Mest sannsynlig Indonesia for å dykke. Flyr til norsk jul den 20 desember! Håper vi ses i kirka da?

  SvarSlett
 3. Så koselig! Gratulerer med samboer ;-). Visste ikke at dere hadde flyttet sammen. Ho virket som et virkelig bra eksemplar. Skikkelig hyggelig, det lille jeg snakket med henne.

  Ja, vi sees i kirka :-). Tar med mannen for første jul i Grimstad. Det blir kjekt, vettu ;-).

  SvarSlett
 4. Veldig koselig, vi har bodd sammen i Australia nesten et halvt år nå, så veldig kjipt å separeres for litt akkurat nå. Men men, can't run from it :) Svein trenger en Grimstad vinter, det syns jeg. Mél venter til neste år igjen, siden ho har en sveitsisk jul, på tide egentlig etter nesten 2 år på reise! Håper leiligheten har falt i smak..

  SvarSlett