11.07.2011

Dykke verden rundt!

Det er faktisk bare en uke til jeg setter meg på flyet til Nairobi. Det føles merkelig, men jeg gleder meg virkelig. Noe av det jeg gleder meg mye til er å oppleve nye dykkesteder og fortsette med litt dykkerutdanning. 

Open Water Diver tok jeg på i Egypt 2008 med guttaboys. Vi fikk noen fantastisk fine og eksotiske dykk der nede med fargerike koraller og fisker. Etter Egypt har jeg fortsatt litt med dykking og tok Dry Suit Diver sertifikat vinteren 2009/2010 med min bror som instruktør. Nylig ble jeg sertifisert som Advanced Open Water Diver og har nå muligheten til å dykke ned til 30 meter, samt at jeg har fått en smakebit av forskjellige retninger som dykker.

I løpet av 6 dykk på Malta fikk jeg en smakebit av Peak Performance Buoancy, Navigasjon, Dypdykk, Nitrox og vrakdykking. Vrakdykking var en ekstremt kul og pirrende opplevelse. Det å møte et gedigent vrak eller noe så stort og majestetisk på havbunnen er utrolig stilig. I morgen reiser jeg til Kristiansand for å sjekke ut to vrak som ligger utenfor Sør Arena med Eivind og Kjartan. Etter de to vrakdykkene og en liten teoretisk prøve vil jeg da være sertifisert som PADI Vrak Dykker. Kult å ha med seg på tur og ikke minst stilig å få muligheten til å oppleve noe litt annerledes under vann.

Planen er å videreutdanne meg som Rescue Diver, helst i løpet av Afrika oppholdet og fullføre Dive Masteren før nyttår. Dykking anbefales til alle som ikke har prøvd det. Utrolig kul alternativ aktivitet som åpner helt nye dører. Verden under vann er helt ubeskrivelig magisk og må bare oppleves. Les litt på PADI sine sider, bli inspirert, og ta kontakt med ditt lokale dykkesenter for å ta et prøvedykk eller kurs.  
Hang loose!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar