24.07.2011

For et dyreshow!!


De fire dagene jeg hadde paa safari vil jeg aldri glemme. For et dyreshow!
Neshorn, elefanter, giraffer, antiloper, gaseller, cheetar, bavianer, flamingoer, pelikaner, flodhester, krokodiller, zebraer og en hel haug av forskjellige fugler var noe av det jeg fikk med meg i lopet av safarien.


Etter litt endringer i planen reiste vi forst til Lake Nakuru, hvor vi blant annet saa paa rosa flamingoer, gedigne pelikaner, lekne bavianer og spottet det sjeldne hvite neshornet! Det var en fantastisk start paa safarien og jeg finner ikke helt ord for hvor stort det var aa vaere med paa en slik safari.


Etter at vi hadde kjort i parken var det nesten saa vi ikke reagerte paa zebraer og antiloper vi kjorte forbi, siden det var saa ekstremt mange av de. Jeg var veldig heldig med safarien forste dagen i og med at resten av safarigruppen ikke rakk frem. Jeg hadde derfor hele bilen og guiden for meg selv den forste dagen. Etter en full dag i Lake Nakuru overnattet vi i Narok by for jeg motte resten av safarigruppen i Maai Mahiu.

Naar vi kom frem til Masai Mara hadde vi forst en kveldstur i parken. Jeg overnattet i telt rett utenfor parken og sovnet til hylende bavianer og gresshopper.


De aller fleste dyrene vi var i naerheten av var fra 1-50 meter fra bilen. Saa det var en magisk folelse aa vaere naerme majestetiske lover som den over her.


I morgen prover jeg aa komme meg fra Kampala til Kabale. Saa er det gorillasafari den 28.juli og etter det reiser jeg til Zanzibar for aa dykke og slappe av!

Desserten faar dere til slutt, sjekk filmen her for aa se cheetah som jakter paa gaselle. De lop 20 meter foran oss!!!

1 kommentar:

  1. SÅ KULT!!! Du er heldig du :) Kos deg videre på tur

    SvarSlett