20.07.2011

Klar for safari

Da setter jeg meg i bilen for en firedagers safari i Masai Mara og Lake Nakuru.
Naar jeg har fortalt til folk her nede at jeg skal paa safari i morgen har de blitt gronne av misunnelse - de sier at timingen kunne ikke vaert bedre!

Kok deg en kopp kaffe og sett paa litt stemningsmusikk!

Dag 1 - 20.juli
Jeg blir hentet kl 08:00 lokal tid og bruker noen timer paa aa kjore til nasjonalparken. Vi har en formiddagstur gjennom Rift Valley og tar lunsjen i Narok by. Vi er fremme tidsnok i Masai Mara til aa rekke en kveldstur i parken mellom 16-18, et par timer foer det er middag og overnatting i bushen. 

Dag 2 - 21.juli
Hele dagen brukes i parken. Alle de "store fem" kan oppdages. Vi spiser frokost i leiren og kokken pakker med seg lunsjen til oss. Vi bruker hele dagen paa savannene, men faar ogsaa tid til aa ta et besoek til flodhestene og krokodillene. 

Dag 3 - 22.juli
Opp tidlig paa morgenen for aa faa med seg soloppgang og en runde i Masai Mara. Resten av dagen gaar til kjoring til Lake Nakuru og overnatting der.
Dag 4 - 23.juli
Kjoerer direkte til Lake Nakuru for aa faa med oss flamingoer, neshorn, leoparder og buffelo. Jeg har faatt ordnet slik at jeg bare hopper av bilen der og kommer meg selv til Kampala og Uganda. Faar se hva som lonner seg og er mest spennende, men skal ikke se bort i fra at jeg bruker noen dager til aa komme meg til Uganda. Se "haikeruten" her!

Som forventet litt problemer med aa finne gode steder aa laste opp bilder og film, men det kommer :)

1 kommentar:

  1. Fantastisk, det må være en helt unik opplevelse. Gleder meg vilt til bilder, særlig av soloppgangen ;) Hilsen Veronica

    SvarSlett