16.07.2011

På godt og vondt

Det er vondt å dra fra kjæresten når jeg vet vi skal være borte fra hverandre i 3 mnd, men det er sannelig et plaster på såret når oksen fra Grimstad tar en av karrierens største seiere i dagens Tour de France. Takk Thor, du er verdens beste!
Jeg har kjøpt iPod Touch så jeg kan Skype og blogge lettere på reise, samt andre ting som å se Tour de France via TV på Skype samtale med bruttern! Veldig beleilig og billig produkt fra Apple, i forhold til hvordan man kan utnytte den. Jeg bruker Skype med kreditt, så jeg også kan ringe fra Skype som en mobil, til alle andre ganske billig worldwide! Sjekk det ut.


Planen de neste månedene er å gjøre ferdig film bacheloren min i Perth, Australia. Jeg er ferdig halvveis i oktober og timeplanen min ser slik ut:


Jepp, ganske lite oppmøte på uni, men jeg har i tillegg to andre fag hvor jeg skal skrive en hjemmeeksamen innenfor spesialisering som kameramann og et annet fag hvor jeg må delta på en ekstern filmproduksjon. Jeg har allerede avtale med action regissør Stuart Bender i Perth om å bli med å hjelpe på et av hans prosjekter. I tillegg til all unifilm vil jeg også jobbe en del med kortfilmen vår Restare Uniti som vil ha flere visninger i Australia og på andre festivaler globalt sett det neste året.

Siste uka jeg er i Perth kommer også familien ned på ferie hvor jeg skal vise dem rundt på vestkysten. Etter en uke drar vi til Kuala Lumpur og Tama Negara i Malaysia hvor vi blir møtt av min kjæreste Mélanie som også blir med familien til Koh Lipe, Thailand den neste uken. Etter litt familieferie er det meg, Mél og Mads (som allerede er på verdensomreise) igjen og vi har hovedsakelig valgt å fokusere de neste 2 mnd på dykking og backpacking i Indonesias øyriket. Dette vil si øst Indonesia samt Borneo øya. Dette gleder jeg meg veldig til, billetter er bestilt! Jeg og Mél drar tilbake til Europa 20.desember da vi tar oss en siste dag sammen i Paris, før begge drar til hver sin julfeiring hjemme hos familiene i Norge og Sveits.


Og, vil du se bilder fra 5-ukers turen vi akkurat hadde til Norge og Sveits, klikk her: Norvège & Suisse 11 (Facebook album)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar