18.07.2011

Sekken er pakket og jeg reiser!


Da har jeg satt meg på bussen til Oslo, klar for fly til Istanbul og Nairobi i løpet av mandagen.
Nå venter en ubestemt spennende tid seg og jeg er virkelig klar for eventyr. Fantastisk god følelse å være i gang med reisen og ha sekken på ryggen. Nå skal drømmer oppfylles, eventyr utspilles, nye bekjentskap stiftes og reisefoten virkelig få testet seg. Takk og på gjensyn til alle dere hjemme, blir utfordrende å ikke se kjentfolk på noen måneder. Skaff dere Skype og legg meg til! (mads.h.astrup)

Nederst i artikkelen kan du se et lite utklipp av bilder jeg tar med meg på reise og kan kikke på når jeg savner dere her hjemme :)

For deg som vurderer en liknende reiser eller er nysgjerrig på hva jeg har med i sekken kan du også lese videre om du lurer på hva jeg har pakket i sekken!

Reiseutstyr har jeg fortløpende handlet inn fra nokså tidlig og helt frem til avreise. Nå er utstyret komplett og sekken har blitt pakken. Det er en stor utfordring å skulle pakke en 50 liters sekk med alt jeg skal leve i og bruke på reisen. Jeg endte til slutt opp med følgende i sekken:

Jeg reiser med en Osprey Waypoint 65L sekk og den vil veie rundt 15kg på turen.

- Osprey Raincover
- TSA-godkjente hengelåser
- Reiselitteratur/bøker
- Silkelakenpose
- Microfiberhåndkle
- First-Aid kit
- Leatherman
- Hodelykt
- iTouch med masse, masse god musikk
- Lader til mobil og kamera
- Canon Powershot G12
- Ekstra batteri og 2x8gb minnekort til kamera
- Pengebelte
- Solbriller
- Loggbok for dykk
- Dykkermaske og snorkel
- "Bestefars skrytealbum" med bilder hjemmefra
- Western digital 500gb ekstern harddisk
- Toalettsaker 
- Myggnett til seng
- MYGGA anti-mygg rollon
- Bibelen
- 4 par sokker
- 2 t-skjorter
- Vind/regnjakke
- Sandaler
- Joggesko
- Bøttehatt med myggnetting (Ja, skal ta den med brødre!)
- Montane fleecegenser
- 1 Bukse
- 6 boksere
- 2 badeshorts
- 2 vanlige shorts
- Superundertøy, overdel
- 2 tynne gensere
- Pass og vaksinekort

Sekken blir hjemmet mitt de neste månedene. Følg med på bloggen og hold dere oppdaterte på hvor jeg er og hva jeg gjør. Prøver både å få lastet opp bilder og film så fort jeg finner internett!

God sommerferie til dere hjemme! Prøv å send en tanke til meg når dere begynner med skole og jobbing til høsten, da er jeg mest sannsynlig å besøker veldig fjerne slektninger i Ugandas indre skoger eller nyter late dager i en hengekøye over Zanzibars strender. Noen minner må jeg ha med meg hjemmefra. Fikk et lite album av mine gode brødre som jeg har fylt med bilder som jeg kan ta med på turen for å vise til nye venner jeg treffer på reisen eller se i selv når jeg savner dere hjemme. Her har dere et knippe av bildene jeg tar med, og så klart litt stemningsmusikk du kan sette på!
Takk til alle dere hjemme og gode venner for ferien hjemme - en perfekt oppladning til turen. Får ikke satt ord på hvor mye jeg kommer til å savne dere, men vi får prøve å gjøre avstanden litt mindre med bruk av skype og internett! 

1 kommentar:

  1. GOD TUR Mads! Blir spennende å få sett litt av verden gjennom bloggen din! Og husk: desto verre en situasjon føles der og da, desto bedre blir historien å fortelle når du kommer hjem (særlig med tanke på kulturelle bloopers og do- og hygiene cases ;) !

    SvarSlett