19.07.2011

Smaken av luksus på business klasse!


HAHAHA, jeg LER!! Starten paa turen har vaert saa sinnsykt langt over forventningene.
Jeg sitter, eller ligger, i business klassen paa flyet. Oi, wips! Der kom det varmt haandkle, oi fem retters middag. Oi, WIPS nye sokker. Lurer du paa hvordan jeg fikk karra til meg en plass paa business? Les videre!

Sett paa litt stemningsmusikk forst!

Jeg hadde nettopp satt meg i setet da det dukket opp en skikkelse som maa ha vaert gudesendt fra hoyeste hold. En fransknorsk dame lurte paa om vi kunne bytte plass, slik at jeg fikk sitte paa business og hun fikk sitte ved siden av mannen. Jeg takket ydmykt ja og la beina paa nakken gjennom halve flyet - i tilfelle hun skulle ombestemme seg. Jeg sitter her enda!!

Jeg sitter i auto-justerbare sofastoler, med alt for mye benplass og knasker hasselnotter med fiffen!

Egen svaer tv med flere kameraer paa utsiden av flyet, saa jeg hadde full oversikt under hele flyturen. 150 filmer, 10 000 sanger, kart, tvspill, internett, eget stromuttak, egen telefon, massasje i stolryggen. Og dette var bare STARTEN!

Flyet ble til slutt en time forsinket og jeg er takknemlig for det! Rett etter avgang kom flyvertinnen med rykende varmt haandkle, notter og juice. Etter et par glass med cola var det middag. Fem retters middag; assorterte oster, marinert kylling i aiolo til forrett, lamb chops og cous cous til hovedrett, masse gronnsaker, ostekake og kaffe til dessert. Og drikken var det evig av, HAHA!

Er nesten bekymret for at jeg ikke skal rekke aa utnytte meg av alt dette her, men heldigvis ble flyet litt forsinket!

Kvelden er kommet og jeg har fatt meg ny toalettmappe med alt av tilbehor. Til og med sovesokker og sovemaske er paa plass. Jeg holder knappen nede og blir massert samtidig som stolen legger seg i sovestilling. Etter at jeg har kjort stolen frem, opp, ned, tilbake og irritert naboen med grimaser og barnslig lek foran videokamera i 30 minutter halvsovner jeg inn til solnedgang i venstre oye, film paa hoyre oye og musikk paa orene. Smaket av det gode liv og for en eventyrlig start paa turen!

Sjekk ut filmen! Enda en film! Takk for turen Turkish Airlines!

3 kommentarer:

 1. Hei sveis unge mann

  Litt av en start...dette var jo bare helt knall. Oppholdet i Afrika blir sikkert like vellykket. Blir utrolig spennende å følge deg Mads. Lykke til og kos deg masse. Klem fra mamsen

  SvarSlett
 2. Hi!

  Heitl rått! Koz deg så lenge du kan på bissniss klasse.
  PS! Hvis du treffer hun franske dama igjen og hun skal til Australia omtrent når vi skal ned, kan jeg nedverdige meg til å bytte sete.....

  Pappa

  SvarSlett
 3. Herligheeet, for en herlig start på turen! Gudesendt glede ;) Godt at du utnytter til det fulle 1) alle fancy funksjoner/ gleder du kan prøve ut 2) at du trolig aldri ser sidemannen igjen uansett. Digger filmene!

  Velkommen til Afrika, kos deg!
  Maria

  SvarSlett