31.07.2011

Zanzibar - Kendwa!

Da har jeg booket inn paa Kendwa Rocks helt nord paa Zanzibar for en liten uke med avslapping!
Ufattelig deilig aa kjenne hvit sand mellom taerne og plaske rundt i azurblaatt hav! Naa blir det bare tid til aa ligge i hengekoye, lese bok og hore paa god musikk, dykke og snorkle!
Her bor jeg, opp trappen til venstre!
Etter to dager i Stone Town valgte jeg aa reise videre nordover til Kendwa. Har hort mye bra om Kendwa og dette skal visst vaere et av de peneste stedene paa hele oya. Her svaier palmene i tropisk bris, hengekoyene henger innbydende mellom palmene og jeg har alt jeg trenger like i naerheten. 
Utgang fra hytta ned til stranda og restauranter
Jeg har ogsaa bestilt 4 dykk og begynner med de to forste i morgen. Skal blant annet til en oy som er mer enn godkjent for gode koraller og fiskeliv. Vi skal ha et dypdykk paa et sted som heter "The Big Wall". Veggen er rundt 100 meter og vi skal ned paa 30 meter. Gleder meg til aa kjenne paa nitrox rusen!

Da stikker jeg og hopper i havet, mitt forste bad paa turen. Deilig!

2 kommentarer:

  1. Ja her snakker vi, altså! Det vannet der så mer en innbydende ut! Sørlandssommeren her er god nå, men dette er vel hakket over. Du er savna her, men ser jo at du har det rimelig bra der du er :) plask litt rundt for meg også!

    SvarSlett
  2. Ååå, du koser deg! Gøy å følge med på reisen!
    Kos deg videre :)

    SvarSlett