05.08.2011

90 timer reising paa 10 dager

Naa har jeg endelig klart aa roe meg litt ned paa Zanzibar og Pemba. Liker meg ved havet!
Det har vaert noen travle forste dager paa reise. Helt fra jeg landet i Nairobi og til jeg kom frem til Zanzibar for noen dager siden har jeg brukt hele 90 timer i buss, bil, ferge, moped eller fly paa bare 10 dager.

Det gir et noksaa helsprott snitt paa 9 timer hver dag med transport. Hovedmaalene mine for Kenya og Uganda var nettopp de safariene jeg var paa og jeg maatte derfor ofre en del tid i buss og bil for aa faa til dette. Maaten jeg har reist paa har gjort at jeg har spart en del penger siden det er saa billig aa reise med blant annet lokal buss. De lengste turene jeg hadde valgte jeg ogsaa aa reise paa natten, saa slapp jeg aa bruke penger paa overnatting. Saann er det aa reise som budget backpacker!

MEN, jeg har faatt sett fantastisk mye av Kenya og spesielt Uganda. Har vaert veldig effektiv og det er vel greit over snittet aa flytte saa mye rundt paa seg i lopet av 10 dager. Veldig grovt har du reiseruten her!

Planen for resten av Afrika oppholdet er i tankene. Jeg reiste fra Kendwa paa torsdag og sitter naa i Stone Town, hvor jeg fergen over til Afrikas Paradis; Pemba Island paa fredag eller lordag! En noksaa eksklusiv paradis oy med noe av verdens beste dykkemuligheter. Her blir jeg 4-6 dager. Deretter tar jeg fergen videre til Tanga og krysser deretter grensen til Mombasa. Hvor flyet mitt reiser fra 14.august. Her har dere reiseruten, folg alfabetet!

Safari i Lake Nakuru
Pause fra kjoringen paa vei til Masai Mara

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar