12.08.2011

Kino, lunsj i park og Dr.Phil!


Da har jeg vaert et dogn i Mombasa og stortrives her i storbyen.

Jeg fikk med meg to kinoer i gaar, mye italiensk god mat og fikk sett mye av byen. I dag har jeg blant annet surret rundt i en matbutikk, spist lunsj i en park og sett paa Dr.Phil faktisk..

Jeg startet dagen paa den faste frokostkafeen med to pannekaker, 4 skiver, spansk omelett og salat. God start! Har vaert mye rundt i byen i dag. Fant en stor matbutikk og surret vel rundt der en god time, fikk med meg lunsj ut derfra hvertfall - saa var ikke helt bortkasta. Bildet dere ser paa toppen er fra lunsjen min, sitter i en park med utsikt over Mombasas kyst. Det begynte saa klart aa regne etter at jeg hadde begynt aa spise, saa jeg heiv meg i en tuk tuk og slappet av paa rommet litt. Eneste ikke-arabiske som gikk paa tven var Dr.Phil og dagens tema var saa klart mensen og hormoner. Det ble en kort lunsj.


Samtidig som jeg fulgte "i hugga" med paa Dr.Phil holdt en eller annen fyr paa aa gnaale i toppen av et taarn, med en gedigen ropert som hortes over hele byen. Han snakker i den minst 5 ganger til dagen.. Provde aa be han snakke litt lavere, men maatte gi opp og heller stappe i orepropper!

Naa har jeg brukt mye tid paa internettkafeer her. Holder paa aa planlegge uken i Beijing. Eller mest trekking turen til den kinesiske muren. Tar mye tid naar man har et lavt budsjett aa holde seg til :) I kveld drar jeg aa ser Captain America paa kino, fantastisk deilig aa se litt film igjen. Spors om jeg ikke maa finne meg noen nye slipperser snart ogsaa, gaffateipen holder forelopig!

2 kommentarer:

  1. Det høres ut som artige opplevelser og bra at du fikk deg noe skikkelig mat etterhvert. God tur videre fra det afrikanske kontinentet og til det asiatiske.

    SvarSlett
  2. Hahah!! Æg digge bilde der du sidde å vinke! Godt du kan få brukt sjølutløser ;)

    SvarSlett