29.09.2011

Fremme i Perth!!

Etter lang ventetid er jeg endelig fremme hos bror i Perth! Billy og Kjetil hentet meg på flyplassen og jeg har også fått i meg mitt første Nugatti måltid på 2,5 måneder!! OG JEG KAN BRUKE Å, Æ,Ø på tastaturet!!


Å fytti grisen å deilig det er å være fremme i Perth!!! De siste dagene i Singapore gikk for det meste til å få tiden til å gå og ventetiden til Perth kortere. Nå sitter jeg endelig på det rommet i Australia jeg bare har sett gjennom kameraet på Skype!

Jeg ble hentet av Billy og Kjetil på flyplassen og vi hadde en liten rundttur i Perth før vi kom frem til huset. Fått god innføring i byen og området rundt, virker som en spennende by. MEN det er jo MØKKAKALDT her!! Tempen i går lå på 12 grader når jeg kom! Jeg har jo gått barbeint, i shorts og t-skjorte i snart 3 måneder uten å ha fryst en eneste gang. Bortskjemt med 25-35 grader og nå sørover til beinharde 12 grader - ikkje bra! Føler meg samtidig litt hjemme igjen når jeg går med bukse og genser av en eller annen grunn.

Dagene fremover blir nokså rolige. Kjetil jobber på hotellet på hverdagene og det gir meg litt tid til å slappe av, bli litt kjent med byen og få trent litt. Passer meg i grunnen perfekt med en rolig start etter noen travle måneder. Det at jeg har kommet frem til Perth betyr jo også at jeg er ferdig med å reise alene. Ufattelig deilig å ha noen kjente i nærheten igjen, men ville ikke vært foruten reisen til nå.

Stay tuned!

Se film fra da jeg treffer Kjetil og Billy på flyplassen. Jubelscenene føltes villere der og da enn det vi fikk snappet opp på kamera men.. Uansett, her er den!

1 kommentar: