14.09.2011

Reiser nordover i Vietnam!

Etter noen dager nordost i Vietnam reiser jeg naa nordvest opp i fjellene i Vietnam for noen dager med scooter cruising og trekking mellom fjelltopper og risterrasser!

Fikk noen timer i Hanoi etter ankomst fra Halong Bay. Fantastiske Little Hanoi Hotel, som i fjor ble kaaret til mest hjelpsomme personale i hele Vietnam av hostelworld, aapnet dorene for meg og ga meg gratis dusj og gratis taxi til togstasjonen! Jeg bodde her 2 netter tidligere i uken, men foler omtrent dette har blitt familien min paa tur - selv om jeg bare har kjent de et par dager. FANTASTISK service og utrolig greie folk. Skal du til Hanoi saa bor du bare ikke paa andre steder! Jeg betalte 30 kroner per natt paa 4-manns dorm. Forste dorm jeg har sovet paa hvor det er dobbeltseng og en koyeseng - genialt om mann er heldig aa faa rommet alene! I tillegg var frokost, kaffe/te, frukt, wi-fi, nettkafe og nytt sengetoy inkludert hver dag!


Denne gangen tok jeg "turist-tog" og delte rom med 3 danske fysioterapeuter! Deilig aa kunne snakke norsk igjen! Hadde en god og myk seng og en baerepose full av mat og drikke - kunne ikke blitt bedre. Turen gikk veldig fort, vi dro kl 21 og var fremme ca 06 paa morgenen. 

Jeg har faatt sjekket inn paa Mountain View Hotel og som navnet sier er det en utrolig utsikt over fjellsidene her. Har stor dobbeltseng, TV med internasjonale kanaler og bad med varmt vann! Herlig!! Satser paa litt snacks, dobbeltseng, film eller champions league paa tv og en slapp kveld!


Se film fra togturen jeg hadde i natt til Sapa her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar