03.09.2011

Siste dag som Master Wangs student


Blaaveis, skrap, blaamerker, kutt, stive laar og enda stivere legger er noe av resultatet etter tolv dager paa Kung Fu skole.
Kroppen er utslitt, trodde ikke jeg skulle si det her men gleder meg enormt til aa innta senga 20 timer paa toget til Hong Kong!

Men FOR en opplevelse! Ville virkelig ikke vaert foruten dette, selv om det har vaert beintungt. Jeg som omtrent ikke har trent siste maanedene hadde et daarlig utganspunkt naar jeg skulle begynne med rundt syv timer daglig trening. Med litt fri fra trening innimellom, massasje og mye uttoyning har jeg hengt med omtrent paa fullt opplegg.

Forste dagen kom jeg tuslende bort til treningen; i shorts og t-skjorte, barbeint og et forvirra blikk. Stilte meg inn i rekken, men fikk fort paa meg noen innlaante sko og litt hjelp da de la merke til at lysluggen verken hadde sko i sekken eller en kropp egnet for Kung Fu. Kallenavnet mitt har gaatt fra "fotballspilleren" (det her var for de visste jeg var fotballspiller), de fant relativt fort ut at denne kroppen ikke vaer saerlig myk eller fleksibel, til jeg ble kalt "Streetfighter" paa slutten av oppholdet!


Baade Master Wang, hans disippel Benjamin fra Tyskland og Master Wangs onkel har staatt for treningene dognet rundt. Maa vel aerlig innromme at treningene med Master Wang var de mest inspirerende, men ogsaa de tyngste. For en kroppskontroll!

Jeg har trent mye basisferdigheter med spark, slag, kast osv. En del selvforsvar. Og ogsaa en del paa Kung Fu formen jeg ble tildelt, men ikke fikk tid til aa fullfore; Wudang Close Combat Fighting eller Wudang Duanda paa kinesisk. Her kan du se Master Wang og noen av studentene gjore den! (http://www.youtube.com/watch?v=_yQncMSZWF8) Wow, ja den filmen har ikke jeg sett for heller. Jeg er ikke helt der enda, for aa si det saann.

Jeg setter meg paa tog til Hong Kong sondag kl 18 kinesisk tid, 12 norsk tid. Kommer frem til Hong Kong rundt formiddagen og ettermiddagen. Reiser nok rett til flyplassen hvor jeg tenker aa sove i ankomsthallen frem til torsdag! Folg med videre for resten av reiserute og hva jeg har tenkt aa gjore i Hong Kong!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar