26.09.2011

Snart fremme i Perth!

Omtrent samme dag jeg reiste hjemmefra har jeg gledet meg til aa komme frem til Perth, og naa er det bare to dager unna!


Jeg bestilte billett gjennom budsjettselskap Tiger Airways og betaler rundt en høvding, eller 1000 grunker for aa komme de 5-6 timene sorover. Har hatt noen syke dager i Singapore med Formel 1, konserter og storbyliv - kommer snart litt film og bilder fra det.

Gjennom "Early Check-in" faar jeg muligheten til aa tilbringe hele dager pa flyplassen i Singapore! I motsetning til flyplassen i Hong Kong var det noksaa lite aa finne paa for jeg sjekker inn og gaar gjennom passkontroll. Kunne fint dratt rett i transit, men hadde jo en billett til Singapore Grand Prix!

Derfor reiser jeg til flyplassen onsdag morgen og flyet gaar i 16 tiden - lokal tid. Kommer frem til Perth 21:05 og blir mott av Kjetil der. Paa flyplassen er det saa klart haugevis av tidsfordriv og aktiviteter. Kan blant annet nevne gratis massasjestoler, snooze-stoler, 3 kinoer, svommebasseng, spa, jacuzzi, verdens storste flyplass-sklie og en egen avdeling bare med underholdning!

Det skal bli EXTREMT deilig aa se et kjent fjes igjen, spise norsk mat og ha noen avslappende uker paa Australias vestkyst!

1 kommentar:

  1. God tur til Perth. Kos dere med go'sakene fra hjemlandet.

    SvarSlett