19.10.2011

Eventyr med familien!


Etter tre uker boende hos Kjetil har nå våre foreldre kommet ned til Perth for å være med å videre reise i en liten måned! Jeg har vært heldig å oppleve mye forskjellig i løpet av tiden i Perth, sjekk her!


Jeg kom til Perth for rundt tre uker siden og fikk et kjølig møte med "nordisk" klima og sure 10 grader da jeg kom ut av flyet. Kontrast fra Singapore's 35 grader! 

Øverste bildet er fra "Strange Clouds", der vi ble hyret inn til å være sikkerhetsdykkere under filminnspillingen. Filmen hadde stort budsjett og flere anerkjente folk som stod bak produksjonen. Filmsettet var jo også gedigent i forhold til det jeg var med på dagene før gjennom kortfilmproduksjonen til noen av studentene på Curtin. Mat, drikke og sjokolade tilgjengelig hele tiden! Vi renset og "støvsugde" bunnen for skarpegjenstander og stikkende greiner før innspilling, og assisterte de tre guttene som var ute i vannet under filminnspilling. Kul erfaring!!

 Bildet her er fra en italiensk filmfestival "Restare Uniti" ble vist på og vi hadde selvsagt VIP billetter.

Her er vi på TV-aksjonen i Australia. Akkurat som TV-aksjonen hjemme med pengeinnsamling, underholdning osv. Selvsagt også VIP billetter her, "Restare Uniti" gutta lever et fett liv!

Ellers har jeg fått med meg 3-4 kinoer, mye av studenthverdagen med alt det innebærer av filminnspillinger, redigeringsrom, color grading osv. Har også ordnet medlemskap på gymmen her og trent en del i løpet av oppholdet - deilig å trene igjen!

Nå har jo foreldrene våre kommet ned for 3 uker reising sammen. Kommer etterhvert litt mer om hva vi har tenkt å gjøre! Woho!

1 kommentar: