13.10.2011

Film fra Afrika!

Da har jeg brukt litt tid på å redigere ferdig film etter en måned på reisefot i Øst-Afrika!Følg linken her for å riktig kose deg bort med kvalitetsfilm. Ta meg med rundt middagsbordet, inviter nabolaget på en filmkveld eller se filmen i lunsjpausen på skolen!

2 kommentarer:

  1. Mads! Konge film!!! Den gir skikkelig Afrika-stemning, altså. Og gøy å se deg igjen :) Jeg har kost meg med filmen her i sofaen med mor og far. Vi lo godt til tider, særlig med dofilminga di. Mamma synes du må drikke mer, du tisser for gult!! Hehe. Kos deg MAKS i Aussie land heldiggrisen. Gleder meg til flere filmer!

    SvarSlett
  2. Hehe, så bra! Hahahaha, ja er veldig enig den der... Skal ikke se bort i fra at det kommer noen flere filmer når vi reiser med familien eller med Kjetil :)

    SvarSlett