02.10.2011

Filminnspilling i Perth!

Da har jeg vært en halv uke i Perth og stortrives i tospann med bror og "norsk" klima. Har blant annet vært med på filminnspilling til en Sci/Fi kortfilm i helgen!


Etter en nokså rolig og fin start på Perth oppholdet har det blitt litt mer hektisk nå i helga. I og med at Kjetil jobber på hotellet i hverdagene, skjer det mest på kveldene eller helgene. Det passer meg helt glimrende, deilig å slappe av litt etter noen travle måneder. 

Lørdag og søndag har jeg vært med å assistere på et filmsett til en Science Fiction/Thriller kortfilm (#137). Kjetil og Markus er også delaktige her, men det er noen medstudenter som står for organisering og regi. Fredag brukte vi en halv dag til å spille inn noen scener på et barnerom, og jeg løp frem og tilbake som "clapper" (se øverste bilde) mellom klippene. Kjempe moro å være med å se hvordan de jobber på et filmsett og ikke minst kunne hjelpe til litt. 

Søndagen var jeg med halve dagen på å spille inn en scene i et "voldtektsrom". Spennende å se skuespillerne live og se hvordan alt funker på settet. Blir moro å se sluttresultatet.

Mandag skal vi også være med på en eksperimentell filminnspilling, før det går mot noen rolige dager. Torsdagen igjen har Kjetil blitt hyret inn, og har dratt med en takknemlig bror, som sikkerhetsdykkere under en filminnspilling. Det blir utrolig moro. Det er noen scener som skal spilles inn i en elv der noen barn skal hoppe ut i elva, og vi skal ha ansvaret for at alt går fint og trygt i og under vann.

Australia er på vei ut av vinteren nå og det minner om norsk sommerklima her nå med rundt 20-25 grader på dagene, dog litt kalde netter. Faktisk kun 6 grader her første natten jeg kom - uvant for en som er "vant" til 35 grader!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar