08.07.2012

Haiketur rundt Europa!

Da var det klart for nye reiser, denne gangen med selskap i Lars Christian Seiersten og med haiketommelen som hjelpemiddel!Vi har planlagt så lite som mulig og eneste destinasjon på reisen til nå er Hamburg, nord i Tyskland. Turen ender ikke der for de som trodde det..

Målet for turen er å ikke bruke penger på transport og aller helst ikke på overnatting heller. Gratis transport skal nok gå fint, men det kan bli utfordrende å finne gratis overnatting over alt. Vi kommer til å bruke Couchsurf aktivt og har gjort litt research denne uken - slik at vi har knyttet litt kontakter i storbyer som Hamburg, Berlin, Praha, Budapest, Wien osv..

Lars har investert i nytt Canon EOS 550D, så det kommer til å bli dokumentering på høyt nivå fra turen! Gled dere til småsnutter og ikke minst sesong 1 som mest sannsynligvis vil være ferdig redigert til høsten!

Oppfordrer folk til å bidra gjennom couchsurf. Ta en ferie og bo hos lokale, eller åpne opp ditt hjem så noen heldige turister for en spesiell opplevelse når de besøker oss i Norge.

Følg linken her for å sjekke ut CS!

1 kommentar: