26.12.2013

The Rickshaw Race 2014!

TIlsvarende distanse som fra Grimstad til Napoli, Oslo - Narvik tur/retur eller 65 ganger frem og tilbake mellom Grimstad og Kristiansand. Fjorten dager, seks kompiser, to tuk-tuk´er, nesten 1,3 milliarder indere og et helt nytt land!


Snurr musikk i bakgrunnen!

27.desember setter flyet retning mot Istanbul for en mellomlanding, før vi reiser videre til New Delhi og Indias hovedstad. Vi tilbringer noen dager i New Delhi, før vi setter kursen mot Jaisalmer. Jaisalmer ligger noen få mil fra grensen til Pakistan og er startbyen for Rickshaw Race 2014. Vi er påmeldt med en tuk-tuk i løpet og har fått fraktet en annen tuk-tuk fra andre siden av landet. 

For å få en smakebit på hva vi kan vente oss kan dere ta en titt på Rune Gokstad & Øystein Bache sitt eventyr fra turen, da de lagde en reiseserie for NRK. Team Bachstad krysset India på tvers i nord, mens vi kommer til å kjøre fra nord-vest til sør-vest. 

Sånn vi har forstått det kan vi forvente oss slitsomme dager, men sitte igjen med noen fantastiske opplevelser å se tilbake på. Det er det verdt!! Vi er forberedt på annerledes mat, dårlige mager, mye sol, masse støv, mye risting og humping, mye latter, nye eventyr og ikke minst opplevelsen av en ny kultur og folk. Ryggsekken er lettpakket og tilpasset turen inneholdende en del verktøy, utstyr og medisinsk utstyr. Vi har med oss to-tre GoPro kameraer og kommer til å dokumentere det meste på turen!

Det vil komme oppdaterte GPS posisjoner via en mobil vi får utdelt av arrangøren på denne siden! Følg med på kartet underveis!4 kommentarer:

  1. Kommer det en oppdatering snart!? Kan ikke vente!

    Hilsen Fan#1

    SvarSlett
  2. God tur :) gleder meg til å følge med dere. Digg med musikk og bilder :) HAVE FUN

    SvarSlett