14.01.2014

Endelig fremme i Kochi!

Etter ca 2700 km i en lettvekter av en trehjuling er vi endelig kommet frem - like hele! Rickshawene derimot har fått litt juling..


Vi ankom Kochi etter mørkets frambrudd i går kveld rundt 19-20 tiden. De to siste dagene har vi totalt kjørt 65 mil, med rundt 30 km/t i snitt. Det ble en tålmodighetsprøve den siste dagen da det var mye problemer med den eldste rickshawen. Veteranen fra 87/86 punkterte begge bakdekkene, fortsatte å sprekke tvers over midten, hjulakslingen på høyre bakhjul løsnet og hele saken ristet mer og mer jo nærmere vi kom målstreken. Merkelig nok har bilen stoppet i nærheten av mekaniker eller folk som kan fikse bilen for oss hver gang!

Vi har hatt utrolig mange fine timer på veien og ingen av oss har sett et land fra denne siden tidligere. Vi kom tett på mye lokalbefolkning og det var kun smil å møte overalt - for en hyggelig 1,3 milliarders gjeng!

Nå blir det noen rolige dager her i Kochi. I kveld er det en velkomstfest ute på en øy her stelt i stand av arrangøren (www.theadventurists.com). Vi har fått nyss om at Indias nest største shopping mall er i byen, så food court og kino blir det i morgen!Om beach, Gokarna


Om beach, Gokarna


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar